Vi vårdar omsorgsfullt samarbetet med våra kunder och leverantörer.


​​​​​​​Om du känner för att förändra, försköna och förnya ditt hem så är det måla om som gäller. Det är både det snabbaste, enklaste och billigaste alternativet. Det kan räcka med en vägg, eller att några möbler får nytt liv för att du ska uppleva en stor förändring. Men ibland behöver man lite hjälp på traven, som det heter. Vad passar till vad, vilka kulörer finns det och vad bör man tänka på?

LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG >>

LÄNK TILL BECKERS >>

Måleriföretagen i Sverige


Att köpa måleri av Målaremästarnas medlemmar har nu blivit ännu tryggare. Vi har sedan februari 2010 infört en Nöjd-Kund-Garanti som alla våra medlemsföretag står bakom. Det innebär att du har en extra garanti i två år på utfört måleriarbete.

Länk till:
NÖJD-KUND-GARANTI >> 

Samarbete resulterar i nöjda kunder och nöjda målare.


Här hittar du det du behöver från bräder och spik till tegel och dörrar. Färg i regnbågens alla kulörer, tapeter och golv för alla rum. Vi bjuder på inspiration och tips, köks och badrumsutställningar. Självklart ritar vi ditt nya kök och eller badum.
Välkommen till en riktig bygghandel!

Tips & Råd  >>


LÄNK TILL K-BYGG / FRESKS >>


Caparol är en internationell färg- och fasadexpert som utvecklar och marknadsför ett komplett sortiment av unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. 

LÄNK TILL CAPAROL >>

Boråstapeter


Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden
​​​​​​​
Hitta tapet
LÄNK TILL BORÅSTAPETER >>

Branschgaranti


Ta del av branschgaranti.se och lär dig tips om vad du ska tänka på när du utför olika moment under målningen. Att måla kan bli väldigt fel, och många nybörjare får ofta åtgärda deras fel med en riktig målare på efterhand.

LÄNK TILL BRANSCHGARANTI >>