logga copylogga copy
logga copy
Vi vårdar omsorgsfullt samarbetet med våra kunder och leverantörer.
Samarbete resulterar i nöjda kunder och nöjda målare.
BECKERS
LÅT OSS FÅ INSPIRERA DIG


Om du känner för att förändra, försköna och förnya ditt hem så är det måla om som gäller. Det är både det snabbaste, enklaste och billigaste alternativet. Det kan räcka med en vägg, eller att några möbler får nytt liv för att du ska uppleva en stor förändring. Men ibland behöver man lite hjälp på traven, som det heter. Vad passar till vad, vilka kulörer finns det och vad bör man tänka på?

Låt dig inspireras!

LÄNK TILL BECKERS

BRANSCHGARANTI

Ta del av branschgaranti.se och lär dig tips om vad du ska tänka på när du utför olika moment under målningen. Att måla kan bli väldigt fel, och många nybörjare får ofta åtgärda deras fel med en riktig målare på efterhand.

LÄNK TILL BRANSCHGARANTI
BORÅSTAPETER

Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden
​​​​​​​
HITTA TAPET

LÄNK TILL BORÅSTAPETER

FRESKS

Fresks är ett familjeägt företag i byggmaterialbranschen som sysselsätter 170 personer med en total omsättning på ca 440 Mkr. Vi är ett byggvaruhus som fokuserar på inspiration, kvalitet, kompetens och service för att ge dig som kund det du förväntar dig. Hos oss kan du förverkliga dina byggprojekt med allt från golv till tak!

På Fresks hittar du allt från bräder och spik till tegel och dörrar, färg i regnbågens alla kulörer samt tapeter och golv för alla rum. Vi ritar ditt nya kök eller badrum & hjälper dig med snygg förvaring.
LÄNK TILL FRESKS

XL-BYGG

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.
LÄNK TILL XL-BYGG

MÅLAREMÄSTARNA
NÖJD-KUND-GARANTI


Att köpa måleri av Målaremästarnas medlemmar har nu blivit ännu tryggare. Vi har sedan februari 2010 infört en Nöjd-Kund-Garanti som alla våra medlemsföretag står bakom. Det innebär att du har en extra garanti i två år på utfört måleriarbete.
LÄNK TILL MÅLAREMÄSTARNA